Bedrijf

SPAMfighter Bedrijfsinformatie

SPAMfighter, Europa's leidende anti spam ontwikkelaar beschermt 8.817.457 gebruikers uit 237 landen/gebieden en is gevestigd in Denemarken (Scandinavië). SPAMfighter is opgericht door en is eigendom van Henrik Sørensen, Martin Thorborg (oprichters van Jubii - de grootste Internet-Portal van Denemarken, nu een deel van Lycos Europe Network), Daniel Hjortholt en Martin Dyring (beiden zeer ervaren ontwikkelaars).

SPAMfighter heeft geen schulden en is een levensvatbaar bedrijf. Het SPAMfighter Team is gelocaliseerd in diverse plaatsen zoals als de VS, Denemarken, Oekraïne en Thailand. Iedere dag ontvangen we veel e-mails van tevreden klanten, dat ons aanmoedigt om SPAMfighter alleen maar te verbeteren. Lees hier een aantal van de mails.

Missie
De missie van SPAMfighter is niet meer dan de wereld redden van ongewenste elektronische reclames.

Het SPAMfighter verhaal
In 1995 wij, Henrik Sørensen, Martin Thorborg en een paar vrienden begonnen met cybernet.dk (nu Jubii), èèn van de eerste Internet Providers in Denemarken. Op een dag was de e-mailserver gestopt met werken en het duurde een tijd om te realiseren dat onze server door spammers werd gebruik om spam te verspreiden. Het kostte ons meer dan een week om de spam mail te filteren van de normale e-mails van onze gebruikers en in die week konden onze gebruikers geen mail versturen of ontvangen.
Toen zweerde wij dat wij op een dag wraak zouden nemen en de daarop volgende jaren maakte ons niet gelukkiger. Het aantal spam groeide met de dag en werd meer en meer en het kostte ons meer geld en tijd. Wanneer wij Jubii hadden verkocht, was het makkelijker voor ons om te beslissen wat het volgende zou zijn. Ja u heeft gelijk - SPAMfighter!

Het idee met SPAMfighter is ervoor te zorgen dat mensen over de hele wereld door de spam die ze krijgen te snel en eenvoudig met een enkele klik te rapporteren. Als genoeg gebruikers een spam-mail hebben geblokkeerd, wordt deze automatisch in de SPAMfightermap geplaatst voor alle andere SPAMfighter-gebruikers. Op dit moment helpen 8.817.457 mensen over de hele wereld om SPAMfighter effectiever te maken.

Als u ook beschermd wilt zijn en andere mensen wilt helpen om te vechten tegen de spam, dient u de gratis SPAMfighter te downloaden en u zal in een paar minuten spamvrij zijn. Download de gratis SPAMfighter hier.

Rentmeester.it is sinds 2005 reseller van SPAMfighter in Nederland en als u gebruik maakt van deze shop zal dit bedrijf ook de licentie(s) aan u leveren. Wij zijn gevestigd in Nederland. Voor support en vragen over de SPAMfighter producten verwijzen wij u graag naar de SPAMfighter website: www.spamfighter.com/nl. Voor vragen over uw bestelling, uitlevering van de bij ons aangeschafte licenties kunt u uiteraard bij ons terecht, gebruikt u daarvoor aub onze Contactbutton bovenin de pagina of stuurt u ons een e-mail naar info@spamfighter.nl

Onze gegevens:

SPAMfighter.nl
Burg. Timansweg 45
4453 CK  's-Heerenhoek (Zeeland)
info@spamfighter.nl

KvK nummer: 22064038
818522239B01